Kako postati senzorski analitičar za hranu?, Nada Vahčić, Mirjana Hruškar, Ksenija Marković, Marina Krpan, Saša Drakula, Valentina Hohnjec
Datum i vrijeme:
srijeda 24.4.2024., 10:00 - 12:00
Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18
Vrsta događanja:
radionica
Publika:
predškolski uzrast, osnovna škola, srednja škola i djeca s posebnim potrebama
Lokacija (prostorija):
Velika dvorana
Detalji
Pri odabiru hrane svima nam je bitno kako ona izgleda, kakvog je mirisa, kakav okus i aromu ima, kakve je teksture. Sve su to senzorska svojstva hrane. Jeste li znali da postoje osobe koje se bave analizama senzorskih svojstava hrane? Oni su jako važni u prehrambenoj industriji budući da pomažu u poboljšanju postojećih i razvoju novih proizvoda, a za svoju ulogu moraju biti obučeni. Dođi i saznaj kako se postaje senzorski analitičar za hranu!
Biografija:
http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_poznavanje_i_kontrolu_sirovina_i_prehrambenih_proizvoda/laboratorij_za_kontrolu_kvalitete_u_prehrambenoj_industriji/nada_vahcic
http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_poznavanje_i_kontrolu_sirovina_i_prehrambenih_proizvoda/laboratorij_za_kontrolu_kvalitete_u_prehrambenoj_industriji/mirjana_hruskar
http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_poznavanje_i_kontrolu_sirovina_i_prehrambenih_proizvoda/laboratorij_za_kontrolu_kvalitete_u_prehrambenoj_industriji/ksenija_markovic
http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_poznavanje_i_kontrolu_sirovina_i_prehrambenih_proizvoda/laboratorij_za_kontrolu_kvalitete_u_prehrambenoj_industriji/marina_krpan
http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_poznavanje_i_kontrolu_sirovina_i_prehrambenih_proizvoda/laboratorij_za_kontrolu_kvalitete_u_prehrambenoj_industriji/sasa_drakula
http://www.pbf.unizg.hr/zavodi/zavod_za_poznavanje_i_kontrolu_sirovina_i_prehrambenih_proizvoda/laboratorij_za_kontrolu_kvalitete_u_prehrambenoj_industriji/valentina_hohnjec