Intelektualni virtuozi povijesti, Dubravko Žuvić i Jasminka Bikić

Datum i vrijeme:

Mjesto održavanja:
Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar

Vrsta događanja:
Prezentacija

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole

Detalji

Učenici će zajedno sa svojim voditeljima upoznati posjetitelje manifestacije sa nekoliko najznačajnijih znanstvenika koji su obilježili svijet sa svojim otkrićima, a ujedno su imali visok stupanj inteligencije.

Biografija:

Dubravko Žuvić, prof Povijesti i Geografije,(dubravkozuvic@yahoo.com, tel:0912543435),
Dubravko Žuvić, po zanimanju je profesor Povijesti i Geografije. Radi u Gimnaziji Vukovar na mjestu profesora Povijesti.. 2016 godina napredovao je u zvanje profesora mentora, a 2021. u zvanje profesora savjetnika. Sudjeluje u brojnim projektima na razini škole, poput projekata : e -škola, projektu „Ponos Domovine“, projekt „Šafran“ kao i drugim projektima u suradnji s lokalnom zajednicom. Dugi niz godina je i ocjenjivač državne mature.
Jasminka Bikić
(Profesor Biologije i Kemije, jasminka.bikic@skole.hr 098-902-6697).
Jasminka Bikić diplomirala je na Pedagoškom fakultetu u Osijeku i stekla
zvanje profesora Biologije i Kemije. Od 1998.g.radi na mjestu nastavnika Biologije u
Gimnaziji Vukovar. 2016.g.promovirana je u zvanje profesor mentor, a 2021. u zvanje profesor savjetnik. Redovito se stručno usavršava i sudjeluje u projektima na školskoj, državnoj i međunarodnoj razini. Svake godine, u školi, u suradnji s lokalnom zajednicom, sudjeluje u organizaciji predavanja i radionica povodom znanstvene manifestacije - Tjedan mozga.