Pub kviz „Boje i arhitektura“, voditeljica: Marija Krajnović, suradnice: Ivana Brkanić i Lucija Lončar*

Datum i vrijeme:
srijeda 10.4.2019., 18:00 - 20:00

Organizator:
Građevinski i arhitektonski fakultet, Vladimira Preloga 3, CAMPUS Osijek

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
Studenti, nastavnici, arhitekti i građevinari, građanstvo i svi koje zanima arhitektura

Lokacija:
Kafić, 3. kat

Detalji:

Planiranim događanjem želi se arhitektonsku struku na zanimljiv i poučan način približiti svim zainteresiranim sudionicima. Kviz se sastoji od dva kruga s pitanjima na koja se odgovara na papire za odgovore, koje će sudionici dobiti na licu mjesta. Na kviz je potrebno doći s priborom za pisanje te okupiti ekipu znalaca od maksimalno 4 člana.

Sudjelovati mogu svi koji žele provjeriti svoje znanje (formalno i neformalno, korisno i beskorisno) o arhitekturi, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi.

Za sudjelovanje na kvizu potrebno je prijaviti ekipu na mkrajnovic@gfos.hr

Biografija:

Voditeljica:

Marija Krajnović, mag. ing. arch., Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, mkrajnovic@gfos.hr, +385 31 274-370

Marija Krajnović rođena je 1988. godine u Osijeku. Diplomirala je 2013. na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Od 2013. do 2014. radila je kao profesorica stručnih predmeta u Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Osijeku, a zatim se 2014. zapošljava u projektantskom uredu BP Consulting u Osijeku. Radi kao projektantica suradnica na poslovima arhitektonskoga projektiranja, izrade projektne dokumentacije idejnih, glavnih i izvedbenih projekata javnih, poslovnih, školskih, sportskih i privatnih objekata, hotela i obiteljskih kuća, energetske obnove zgrada i projektima interijera. Od 2018. zaposlena je na Građevinskome fakultetu Osijek kao asistentica na Zavodu za arhitekturu i urbanizam te sudjeluje na predmetima Osnove arhitektonskog projektiranja, Arhitektonsko projektiranje, Enterijer i Urbanističko-arhitektonski studio-završni rad na preddiplomskom sveučilišnom studiju arhitekture i urbanizma te Elementi visokogradnje I i II na preddiplomskom sveučilišnome studiju građevinarstva.

 

Suradnici:

dr.sc. Ivana Brkanić, mag. ing. arch., Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, ibrkanic@gfos.hr, +385 31 274-370

Ivana Brkanić rođena je 1986. godine u Osijeku. Diplomirala je 2011. godine na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a titulu doktorice znanosti iz područja arhitekture i urbanizma stekla je 2018. na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Od 2012. godine zaposlena je na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek kao asistentica, a od 2018. godine kao poslijedoktorandica. Radila je kao projektantica suradnica na poslovima arhitektonskoga projektiranja i izrade projektne dokumentacije zgrada različitih namjena. Kao postdoktorandica sudjeluje u izvođenju nastave na predmetima Arhitektonske konstrukcije 1, 2 i 3, Stambene zgrade 1 i 2 te Urbanističko-arhitektonski studio-završni rad na Preddiplomskome sveučilišnome studiju arhitekture i urbanizma te na predmetima Elementi visokogradnje I i II na Preddiplomskom sveučilišnom studiju građevinarstva.

Lucija Lončar, mag. ing. arch., Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, lloncar@gfos.hr, +385 31 274-370

Lucija Lončar rođena je 1989. godine u Osijeku. Nakon završene III. gimnazije u Osijeku, 2008. godine upisuje Arhitektonski fakultet u Zagrebu. Diplomski studij arhitekture i urbanizma završava 2014. godine. Iste godine zaposlena je u arhitektonskom uredu IDEA studio d.o.o. u Zagrebu, gdje radi kao projektantica suradnica na poslovima arhitektonskoga projektiranja, izrade projektne dokumentacije idejnih, glavnih i izvedbenih projekata javnih, poslovnih, školskih, ugostiteljskih, privatnih objekata i obiteljskih kuća te projektima interijera. Od 2015. godine zaposlena je na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek kao asistentica. Sudjeluje u izvođenju nastave na predmetima Arhitektonske konstrukcije 1 i 2,  Zgrade za odgoj i obrazovanje te Urbanističko-arhitektonski studio-završni rad na Preddiplomskom sveučilišnom studiju arhitekture i urbanizma te na predmetima Elementi visokogradnje I i II na Preddiplomskom sveučilišnom studiju građevinarstva.

Napomena:

* Za sudjelovanje na kvizu potrebno je prijaviti ekipu na mkrajnovic@gfos.hr