Soba sa zagonetkama (Andrea Sebastijan, Katarina Papac, Mares Golubović, Slađana Bošković Bećir i Maja Sambrailo Ivanković)

Datum i vrijeme:
srijeda 10.4.2019., 9:00 - 11:30

Mjesto održavanja:
Gimnazija Dubrovnik, Ulica Frana Supila 3

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
Viši razredi osnovne škole, 1. razred srednje škole

Detalji

U interaktivnoj radionici, kroz rješavanje niza zagonetki iz kemije, biologije i fizike, polaznici moraju pronaći izlaz iz sobe!

Biografija:

Andrea Sebastijan rođena je 16. listopada 1974. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, matematički smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, fizički odsjek, smjer prof. fizike. Od 2002. godine zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

Katarina Papac rođena je 2. srpnja 1985. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, opći smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Splitu, fizički odsjek, smjer prof. fizike. Od 2012. zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

Mares Golubović rođena je 29. listopada 1985. u Dubrovniku, gdje je završila Klasičnu gimnaziju Ruđera Boškovića. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Zagrebu, fizički odsjek, smjer prof. fizike.
Od 2016. zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

Slađana Bošković Bećir rođena je 16. veljače 1982. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, opći smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Splitu, biološki i kemijski odsjek, smjer prof. kemije i biologije. Od 2009. godine zaposlena je u Gimnaziji Dubrovnik.

Maja Sambrailo Ivanković rođena je 13. listopada 1980. u Dubrovniku, gdje je završila Gimnaziju Dubrovnik, jezični smjer. Diplomirala je na PMF-u Sveučilišta u Splitu, biološki odsjek, smjer prof. biologije.

Napomena:

Molimo sudionike da zbog organizacijskih razloga potvrde svoj dolazak na mares.golubovic@skole.hr