Kalendar događanja možete preuzeti i u .pdf formatu:
> FZ_Zagreb_2022.pdf

Udruga za darovitost DAR „OD VRTIĆA DO FAKULTETA “, Dubravko Čop

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 22.4.2024., 14:00 - 15:00

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
Prezentacija za roditelje

Lokacija (prostorija):
Mala dvorana

Detalji

Tema predavanja će biti važnost uočavanja, praćenja, podržavanja darovite djece učenika, mladih od vrtićke dobi do fakulteta. Veliki broj talentirane djece se nažalost „gubi“ na prijelazu iz vrtića u osnovnu školu, iz osnovne škole u srednju školu, iz srednje škole do fakulteta. Prijedlozi udruge DAR za poboljšanje stanja.

Biografija:

Dubravko Čop, DubravkoCop@outlook.com, 091-497-3162 – predsjednik i suosnivač Udruge za darovitost DAR, otac troje iznadprosječne djece.

Od 2014.g.sudjeluje u očitovanjima na javne politike, sudjeluje u podršci osnivanja sličnih udruga roditelja u Splitu i Fažani. Voditelj tima od 2015.g., kreator i izvoditelj niza uspješno provedenih projekata, dvije međunarodne konferencije, druga pod pokroviteljstvom Europskog parlamenta, Europske komisije, voditelj četiri DARovita tjedna(niz događaja popularizacije znanosti), projekt Znanstveni boravak 2019.financiran od MZO, od 2020. i dalje financiranje Unicredit Foundation iz Italije.

Voditelj pilot projekta – psihološkog testiranja u 4 OŠ Grada Zagreba, podrška MZO i Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade.