Kalendar događanja možete preuzeti i u .pdf formatu:
> FZ_Zagreb_2022.pdf

S IVSA-om oko svijeta, voditelji: Antonia Mužić, Lucija Jeremić, Aleksandra Medaković i Iva Kiković

Datum i vrijeme:
subota 7.5.2022., 11:00 - 16:00

Organizacija:
Veterinarski fakultet, Heinzelova ulica 55

Vrsta događanja:
Radionica

Publika:
5. i 6. razred osnovne škole, 7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole, 2., 3. i 4. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Studentske prostorije “Vet skill and chill”

Detalji:

U sklopu događaja „Dan otvorenih vrata“ osmislili smo interaktivnu, edukativnu radionicu „S IVSA-om oko svijeta“ putem koje bismo sudionike upoznali sa zanimljivim činjenicama o životinjama iz različitih dijelova svijeta budući da IVSA kao studentska udruga inače održava internacionalne razmjene studenata.

Radionica bi se održavala u novim studentskim prostorijama „Vet skill and chill“ koju bismo preuredili kao postaje koje će predstavljati različite kontinente, a naše bismo sudionike kojih bi po terminu bilo oko 20-25, rasporedili po postajama u manje timove od 4 do 5 osoba po postaji. Na svakoj postaji rješavali bi se zanimljivi zadatci u obliku kvizova ili raznih igara, a za timove najuspješnijih osigurali bismo nagrade.

Biografija:

Antonia Mužić

Ja sam Antonia Mužić, rođena sam 14.12.1998. u Rijeci. Studentica sam 5. godine Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Od 2018. do 2020. godine bila sam član studentske udruge Equus te sam 2018. i 2019. godine sudjelovala na izložbi Reptilomanija+. Od 2021. godine član sam studentske udruge IVSA u sklopu koje sam sudjelovala na raznim projektima kao što su IVSArt, uređivanje studentske prostorije Vet skill and chill, Slatki dani IVSA-e.

Aleksandra Medaković

Moje je ime Aleksandra Medaković i rođena sam 24.03.1999. Redovita sam studentica 5. Godine Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. U 10. Semestru izabrala sam usmjerenje Kućni ljubimci. Od 7. semestra volonterka sam na Klinici za unutarnje bolesti. U 9. Semestru bila sam demonstrator na istoj klinici na kolegiju Unutarnje bolesti studentima na engleskom studiju. Od drugih aktivnosti na fakultetu, aktivni sam član studentskog odbora veterinarskog studentskog časopisa „Veterinar“ već četvrtu godinu za redom u sklopu kojeg sudjelujem u prikupljanju članaka, intervjuiranju i lektoriranju. Aktivni sam član i Studentskog zbora od 9. Semestra. Aktivna sam i u studentskim udrugama na fakultetu te sam tako sudjelovala na 3. Godini faksa na izložbi Reptilomaniji u sklopu studentske udruge Equus. Također sam član i udruge IVSA u sklopu koje sam sudjelovala na raznim radionicama poput „Ivsa art“, „Vet suture“ te uređivanju „Vet skill and chill-a“.

Iva Kiković

Ja sam Iva Kiković, imam 21 godinu i studentica sam druge godine na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno sam aktivni član studentskih udruga IVSA i Equus te sam s njima sudjelovala u raznim projektima i događanjima kao što su Reptilomanija +, IVSArt, Slatki dan IVSA-e, uređenje prostorija Vet Skill and Chill, Noć muzeja, Humanitarni advent na VEF-u… Također trenutno sudjelujem u projektu VEF Community Garden koji organiziraju studenti engleskog programa iz Vet Society-a i od početka studiranja igram odbojku za ekipu fakulteta u sveučilišnoj ligi.

Lucija Jeremić

Moje ime je Lucija Jeremić, redovna sam studentica 5. godine Veterinarskog fakulteta na usmjerenju za male životinje. Zadnjih godinu i pol svoje slobodno vrijeme provodim kao volonter na Klinici za unutarnje bolesti, gdje sam ovaj semestar obavljala i dužnost demonstratora na kolegiju „Unutarnje bolesti“. Osim volontiranja, aktivni sam član studentske udruge IVSA, koja se između ostalog bavi i organizacijom velikog broja događanja za nas studente. Također, prije 2 godine, sudjelovala sam u njihovoj velikoj razmjeni s Veterinarskim fakultetom u Zaragozi, u Španjolskoj. Od malih nogu imam strast prema čitanju, ali i pisanju, tako da sam se prošle godine odlučila upustiti i u pisanje studentskih znanstvenih radova. Pod vodstvom dva super mentora upravo dovršavam pisanje svog drugog rada te se nadam da neću na tome stati. Izvan IVSE, često se znam uključiti u provedbi raznih manifestacija koje se održavaju na našem fakultetu, poput Noći muzeja, Reptilomanije ili popularne izložbe „Meet the breeds“.