Život pod mikroskopom, Voditeljice: Anita Mustać, prof. biologije i Ivanka Biskup

Datum i vrijeme:
petak 6.5.2022., 14:00 - 15:00

Organizator:
OŠ Šime Budinića, Zadar, Put Šimunova 4

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast i osnovna škola

Lokacija:
OŠŠB

Detalji:

Radionica je namijenjena djeci predškolske dobi i učenicima osnovne škole s ciljem njihovog upoznavanja s mikroskopom, postupkom mikroskopiranja i mikroskopiranjem preparata. Tijekom radionice učenici će upoznati živi svijet vidljiv pod mikroskopom.
Mjesto i vrijeme održavanja radionice je OŠ Šime Budinića Zadar, 6. svibnja 2022. od 14,00 do 15,00.

 

Biografija:

Anita Mustać – Diplomirala sam na Prirodoslovno- matematičkom fakultet u Zagrebu. Po struci sam dipl. ing. molekularne biologije i radim u OŠ Šime Budinića kao učiteljica Biologije i Prirode. U svom radu s učenicima trudim se poticati njihovu radoznalost, kreativnost, želju za upoznavanjem prirode i zanimanje za prirodoslovlje.Ivanka Biskup - Učiteljica sam razredne nastave u OŠ Šime Budinića u Zadru.
U svom radu s učenicima redovito sudjelujem na raznim likovnim i drugim natječajima, radionicama, smotrama i sl. U nastavi vrlo često provodim praktičnu i terensku nastavu, osobito u nastavi Prirode i društva. Vodim grupe  Mali globovci i Mali zadrugari kao izvannastavne aktivnosti. Na nastavi učenici aktivno i rado izvode niz jednostavnih pokusa, promatraju prirodu, zapažaju promjene u prirodi.