Labirint tajni, Jelena Lakić, Diana Viduka, Ana Barbara Pajić

Datum i vrijeme:

Mjesto održavanja:
Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar

Vrsta događanja:
Radionica

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole

Detalji

Aktivnost je namijenjena učenicima 2., 3. i 4. razreda srednje škole kako bi kroz praktične aktivnosti dodatno upoznali pojam inteligencije. Prateći tragove, kroz timski rad, pažljivo istraživanje i kreativno razmišljanje sudionici će riješiti labirint tajni. Labirint je osmišljen kao "Escape Room" što je vrlo popularan koncept i izvrstan način za približiti učenicima složene teme poput specifičnih vrsta inteligencije i divergentnog mišljenja.

Biografija:

Diana Viduka diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Osijeku 2018. godine. Od tada se posvetila razvojnoj psihologiji te radu s djecom od predškolske dobi do završetka srednje škole. Trenutno je zaposlena kao stručna suradnica psihologinja u Gimnaziji Vukovar te kao stručni suradnik psiholog u DV Ogledalce Ernestinovo.

Jelena Lakić diplomirala je psihologiju te ima višegodišnje radno iskustvo u osnovnim i srednjim školama. Trenutno zaposlena na radnom mjestu nastavnice psihologije u Gimnaziji Vukovar i stručne suradnice psihologinje u Osnovnoj školi Jagodnjak. Koordinator i sudionik više projekata za preventivne i izvannastavne aktivnosti te ERASMUS+ projekata.

Ana Barbara Pajić diplomirala je pedagogiju i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Osijeku 2023. godine. Trenutno je zaposlena na radnom mjestu stručnog suradnika pedagoga pripravnika u Gimnaziji Vukovar.
 


Kratice lokacija:

GV - Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar
VEVU - Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Županijska ulica 50, Vukovar
MVK - Muzej vučedolske kulture, Trojstvo ul., Vukovar
GMV - Gradski muzej Vukovar