Plakat, Vesna Dobrijević, Radivojka Utvić

Datum i vrijeme:

Mjesto održavanja:
Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar

Vrsta događanja:
poster

Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole

Detalji

Kroz izradu plakata nastavnici i učenici Gimnazije Vukovar pozabavit će se temom ovogodišnjeg Festivala znanosti, inteligencijom, te pobliže objasniti sam pojam inteligencije i što to zapravo znači.

Biografija:

Vesna Dobrijević
Završila Pedagoški fakultet Osijek i stekla akademski naziv profesor biologije i kemije. 2 godine iskustva u osnovnim školama kao učitelj prirode, biologije, kemije, domaćinstva i prve pomoći. 13 godina rada u Centru za odgoj i usmjereno obrazovanje „Edvard Kardelj“, Borovo. Od 2008. godine do danas radi kao nastavnik kemije u Gimnaziji Vukovar. Radila kao recenzent na prijevodu udžbenika iz kemije za Gimnazije na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, te prijevodu ispita državne mature.
Radivojka Utvić
Završila diplomski studij Odjela za biologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku te stekla akademski naziv magistra biologije. Nakon toga upisala pedagoško-psihološku-didaktičko-metodičku izobrazbu Filozofskog fakulteta u Osijeku za rad u nastavi. Od 2015. godine do danas radi u Gimnaziji Vukovar kao nastavnik biologije. Radila kao recenzent na prijevodu udžbenika iz biologije na srpski jezik i ćirilično pismo.


Kratice lokacija:

GV - Gimnazija Vukovar, Šamac 2, Vukovar
VEVU - Veleučilište "Lavoslav Ružička" u Vukovaru, Županijska ulica 50, Vukovar
MVK - Muzej vučedolske kulture, Trojstvo ul., Vukovar
GMV - Gradski muzej Vukovar