Igra i život, voditeljica: Marija Mohar

Datum i vrijeme:
petak 6.5.2022., 13:00 - 16:00

Organizator:
Ekonomska škola Velika Gorica, Ulica Kralja Stjepana Tomaševića 21, Velika Gorica

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, srednja škola

Lokacija:
zgrada srednjih škola, prostor ispred zgrade škola, hodnik i učionice, Velika Gorica

Detalji:

Na službenom Instagram profilu Škole objavit ćemo pitanje na koje posjetitelji (osnovnoškolci i studenti) trebaju odgovoriti i zapratiti profil u okviru trajanja nagradne igre. Nakon isteka 3 sata slučajnim odabirom bit će odabran posjetitelj manifestacije koji će dobiti prigodnu nagradu. 

Biografija:

Marija Mohar završila je 2009.g. Ekonomski fakultet u Zagrebu smjer Marketing. Tijekom apsolventske godine studija radila je  u struci kao Marketing specijalist u IT poduzeću. Nakon dvogodišnjeg  iskustva u struci zapošljava se na radnom mjestu nastavnice Ekonomske grupe predmeta u Srednjoj školi Dugo Selo. Završila je Pedagošku psihološku izobrazbu na učiteljskom fakultetu u Zagrebu.  Od Šk. god. 2011./12. radi u Ekonomskoj školi Velika Gorica. 

Kontinuirano se educira i nastoji unaprijediti kvalitetu vlastitog rada i nastave, pa je tako završila svih 8 modula edukacije „Čitanje i pisanje za kritičko mišljenje u organizaciji Foruma za slobodu odgoja“. Sudjelovala je u projektu Obrazovanjem protiv korupcije (Forum za slobodu odgoja) kao i   u Erasmus plus projektima (Frankfurt i Leipzig). Redovito s učenicima sudjeluje u različitim natjecanjima organiziranim od strane MZOS i drugih institucija i ostvaruje značajne rezultate.