Poduzetništvo mijenja život, voditeljica: Mirela Karabatić i gosti poduzetnici: Kruno Skendrović, Matija Matijevac i Matic Vogric

Datum i vrijeme:
četvrtak 5.5.2022., 17:30 - 19:00

Mjesto održavanja:
Veleučilište Velika Gorica, Zagrebačka cesta 5, Velika Gorica

Vrsta događanja:
interaktivno predavanje

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole, studenti

Lokacija (prostorija):
Dvorana F

Detalji

Imali ste ideju za aplikaciju, ostala je u vašoj glavi i nakon nekog vremena netko je već istu ideju realizirao i pokrenuo? Jeste li se ikada zapitali zašto neki ljudi ostvaruju svoje ideje, pomiču granice straha od neuspjeha i uspijevaju? Na predavanju ćemo ugostiti mlade, neustrašive poduzetnike koji su probali i dalje pokušavaju sa svojim idejama promijeniti živote drugih ljudi. Naši alumniji Kruno SkendrovićMatija Matijevac i Matic Vogric odgovoriti će vam na postavljena pitanja. 

Biografija:

Kruno SkendrovićMatija Matijevac i Matic Vogric

mr. Mirela Karabatić dipl. oec,  viši predavač na Veleučilištu Velika Gorica

CROSBI Profil: MIrela Karab.atić (37216)

LInkedIn profil

Započela je školovanje u Splitu gdje je i diplomirala na Ekonomskom fakultetu. U Zagrebu na Ekonomskom fakultetu završava poslijediplomski studij Industrijskog marketinga. Trenutno je polaznica doktorskog studija Poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Uživa u radu sa studentima na stručnim studijima Veleučilišta, potiče ih na rad na kreiranju projekata pa njeni studenti redovito sudjeluju na projektima udruge e-student i ostalim startup natjecanjima (Moj Zaba Start, Smotra studentskih poduzetničkih inkubatora , Startup VG i sl.) Održava radionice, na raznim EU projektima, na temu poduzetničkih i upravljačkih vještina i kompetencija („Poduzetničke vještine u turizmu“, „Upravljačke i poduzetničke kompetencije“, „Formiranje i rad intrapoduzetničkih timova“ i sl. ) 

Još od djetinjstva je učila graditi timski duh i ostale softskills vještine, prvotno kroz izviđačku organizaciju, a kasnije u radu sa svoje četvero djece i mladima na Veleučilištu Velika Gorica.