Vera Radulović, Iren Budija, Marija Korenić, Stella Bissi, Amira Kurtović, Gordana Kargov, Suzana Begonja, Vedran Ujčić, Irena Brajković: Život na zemlji

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 2.5.2022., 8:00 - 16:00
utorak 3.5.2022., 8:00 - 16:00
srijeda 4.5.2022., 8:00 - 16:00
četvrtak 5.5.2022., 8:00 - 16:00
petak 6.5.2022., 8:00 - 16:00

Organizacija:
Dječji vrtić Mali svijet, PO Veruda, Banovčeva 29, Pula

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast i niži razredi osnovne škole

Lokacija (prostorija):
MS

Detalji:

Djeca predškolske dobi jako su znatiželjna i često propitkuju kako što nastaje, gdje sve žive bića na Zemlji, što je sve bitno za život. U projektu će sudjelovati djeca iz četiri vrtićkih skupina te će uz osmišljeni poticaj odgojitelja (slikovnice, enciklopedije, didaktički materijal) obraditi različita životna staništa (kopno, voda, zrak) te utjecaj atmosferskih prilika na život na Zemlji. U razgovoru s djecom, dotaknut ćemo se pitanja kako nastaje život čovjeka, pilića i leptira, čime će djeca uočiti promjene u  prirodnim procesima i  razvoju kruga života.

Ovim aktivnostima djeca razvijaju spoznaje o vanjskom svijetu i okolini koja ih okružuje. Po završetku planiranih aktivnosti, djeca će svoje doživljaje iskazati kroz verbalni  i likovni izričaj.  Radovi će biti izložen u prostorima vrtića.

Biografija:

Vera Radulović, Iren Budija, Marija Korenić, Stella Bissi, Amira Kurtović, Gordana Kargov, Suzana Begonja i Vedran Ujčić odgojitelji(ce) su s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom predškolske dobi. Sudjeluju u raznim projektima te se rado odazivaju organiziranim manifestacijama, izložbama i drugim aktivnostima kojima promiču dječje stvaralaštvo i kreativnost.

Irena Brajković, stručni suradnik psiholog s višegodišnjim stažem u dječjem vrtiću i radu s darovitom djecom.