Robert Zenzerović, Adriana Galant: Biografija jednog poduzetnika

Datum i vrijeme:
srijeda 4.5.2022., 10:00 - 11:00

Organizacija:
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, Preradovićeva 1, Pula

Vrsta događanja:
Predavanje

Lokacija (prostorija):
Dvorana 202 i online

Detalji:

Ovo nije predavanje o poduzetniku. Ovo nije predavanje o njegovom životu. Ovo je izlaganje o utjelovljenju njegovog (poduzetničkog) rada – poduzetničkom pothvatu, poduzeću, kolokvijalno rečeno - firmi. Konkretno, radi se o rezultatima poduzetnikovog rada prikazanim u brojkama i slovima. Radi se o financijskim izvještajima.

Javno dostupni, transparentno prikazuju poslovanje poduzetnika i većina nas ih u potpunosti razumije. Ili možda to ipak nije tako, ali se ne usudimo postavljati dodatna pitanja? Osobito pitanje - zašto? 

Ovim putem dostavljam i poveznicu putem koje će biti moguće pratiti predavanje:  https://unipu-hr.zoom.us/j/95455749616

Biografija:

Robert Zenzerović redoviti je profesor računovodstvene skupine predmeta na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković.“ Obavljao je poslove dekana i prodekana Fakulteta ekonomije i turizma te ima iskustva u pružanju konzultantskih usluga.

Adriana Galant predavačica je na računovodstvenoj skupini predmeta na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković.“ Obavlja funkciju tehničke urednice međunarodnog znanstvenog časopisa Economic research – Ekonomska istraživanja, te je sudjelovala u izradi nekoliko strateških dokumenata za potrebe lokalnih zajednica.