Život u nama, Anita Belančić, Mirjana Lesić

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 2.5.2022., 14:30 - 15:00

Organizator:
Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić, Josipa bana Jelacica 1, Ogulin

Vrsta događanja:
prezentacija

Publika:
viši razredi osnovne škole, srednja škola, opća populacija

Lokacija:
IBM

Detalji:

Učenici sedmih i osmih razreda Mihael Vukelja, Jakov Vučić i Kevin Kirasić predstavljaju rezultate svojeg istraživanja o mikroorganizmima koji žive u ljudskom tijelu i neophodni su za njegovo zdravlje. Čovjek nije jedan organizam već simbioza mnoštva bakterija čiji sastav je jedinstven kod svakog čovjeka. Ovi učenici svojim radom sudjeluju na državnoj smotri Biosigurnost i biozaštita.
Uvodni dio dati će učenica šestog razreda Sara Makek sa Sway prezentacijom o životu.

Biografija:

Mirjana Lesić prof.informatike i pedagogije osamnaest godina radi u OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ogulin. U svom radu redovito sudjeluje u aktivnostima i natjecanjima na području informatike: natjecanje informatike Dabar, foto natječaji i dr. gdje učenici škole postižu zapažene rezultate.

Dr.sc. Anita Belančić, dipl.ing.biologije, deset je godina nastavnik biologije i prirode u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić Ogulin. Tijekom tog razdoblja radila je u još osam škola u Karlovačkoj županiji, a prije dolaska u sustav obrazovanja bavila se zaštitom prirode i znanošću. Rado se uključuje u projekte i uvijek želi isprobati nešto novo.