Zbog prostornih ograničenja i epidemioloških mjera u Tehničkome muzeju Nikola Tesla za najave grupa, molimo, nazovite na telefon
01/4844 050; 01/4881 626,
ili pošaljite mail na: marijo.zrna@tmnt.hr.

Dopušten broj sudionika na predavanjima u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 25.
Dopušten broj sudionika na radionicama u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 10 tijekom jedne radionice.
Snimke i linkovi za online predavanje i prezentacije biti će postavljeni najkasnije do 9. svibnja.

Ovisno o epidemiološkim mjerama na snazi tijekom trajanja Festivala znanosti u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla moguće je da će se sve radionice održavati na otvorenom prostoru (u dvorištu Muzeja).

Fraktalni origami art,
voditeljica: Sanja Srbljinović Čuček

Datum i vrijeme:
četvrtak 13.5.2021., 15:00 - 18:00

Mjesto održavanja:
Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
2., 3. i 4. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
TMNT, dvorište

Detalji

Tema nam je jednostavni origami modul u fraktalu kao ponavljajući lik varirajućih dimenzija. Naučit ćemo nekoliko origami likova s kojima se mogu slagati fraktalne slike i okušati se u jednoj zajedničkoj fraktalnoj slici.

https://www.youtube.com/watch?v=u8DtFFpO9Fo

Biografija:

Sanja Srbljinović Čuček

Jedan od osnivača Hrvatskog origami društva, redoviti je gost na Danu otvorenih vrata instituta Ruđer Bošković, Danu Japana i Znanstvenom Pikniku, a od prošle godine i na Maker Faireu Zagreb. Njeno IEEE predavanje Važnost origamija i njegova primjena u obrazovanju možete pogledati na YouTube kanalu. O aktivnostima prvog origami društva Jugoistočne Europe možete doznati na Facebook stranicama Hrvatskog origami društva, Sanjinom blogu Origami Art Novosti i LinkedIn profilu: http://www.linkedin.com/in/poetryinpaper.