Zbog prostornih ograničenja i epidemioloških mjera u Tehničkome muzeju Nikola Tesla za najave grupa, molimo, nazovite na telefon
01/4844 050; 01/4881 626,
ili pošaljite mail na: marijo.zrna@tmnt.hr.

Dopušten broj sudionika na predavanjima u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 25.
Dopušten broj sudionika na radionicama u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 10 tijekom jedne radionice.
Snimke i linkovi za online predavanje i prezentacije biti će postavljeni najkasnije do 9. svibnja.

Ovisno o epidemiološkim mjerama na snazi tijekom trajanja Festivala znanosti u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla moguće je da će se sve radionice održavati na otvorenom prostoru (u dvorištu Muzeja).

Žive slike VEF-a,
voditeljica: Iva Lehunšek Panić

Datum i vrijeme:

Organizator:
Veterinarski fakultet, Heinzelova ulica 55

Vrsta događanja:
SNIMKA - Radionica

Publika:
opća populacija

Detalji:

Žive slike interaktivna je radionica tijekom koje studenti na zahtjev gledatelja izvode kratke improvizacije kao prikaz svakodnevnih zanimljivih situacija studenta veterine i doktora veterinarske medicine prilagođeno uzrastu i interesu gledatelja. Sudionicima radionice biti će ponuđena mogućnost odabira kartica sa nazivom događaja. Voditelj u ulozi „uključuje“ studente i pokreće žive slike te ih nakon kratkog prikaza „isključuje“. Ova radionica omogućuje studentima vježbanje vještine neverbalne i verbalne komunikacije teoretski usvojene na kolegiju umijeće komuniciranja u veterinarskoj medicini te sudionicima pokazuje koliko je komunikacija bitna za buduće doktore medicine.

Biografija:

Iva Lehunšek Panić

Završila Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje profesora pedagogije i ukrajinskog jezika i književnosti. Tijekom godina rada na području pedagogije slobodnog vremena pripremala, organizirala, provodila, nadgledala i evaluirala mnogo socio-pedagoških projekata te vodila mnogobrojne odgojno – obrazovne seminare za odgajatelje, nastavnike, studente, profesore i stručne suradnike na temu umijeća komuniciranja.