Zbog prostornih ograničenja i epidemioloških mjera u Tehničkome muzeju Nikola Tesla za najave grupa, molimo, nazovite na telefon
01/4844 050; 01/4881 626,
ili pošaljite mail na: marijo.zrna@tmnt.hr.

Dopušten broj sudionika na predavanjima u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 25.
Dopušten broj sudionika na radionicama u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 10 tijekom jedne radionice.
Snimke i linkovi za online predavanje i prezentacije biti će postavljeni najkasnije do 9. svibnja.

Ovisno o epidemiološkim mjerama na snazi tijekom trajanja Festivala znanosti u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla moguće je da će se sve radionice održavati na otvorenom prostoru (u dvorištu Muzeja).

Sveznajući pripovjedač dr. Vefko,
voditeljica: Iva Lehunšek Panić

Datum i vrijeme:

Organizator:
Veterinarski fakultet, Heinzelova ulica 55

Vrsta događanja:
SNIMKA - Radionica

Publika:
opća populacija

Detalji:

Sveznajući pripovjedač dr. Vefko je vođena radionica prema principu voditelja u ulozi, odnosno naratora koji pripovijeda o Veterinarskom fakultetu i svim radionicama pripremljenim na Danu otvorenih vrata, ali to čini u liku/ulozi veterinara prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Veterinar prošlosti pripovjednim načinom predstavlja fakultet i najavljuje tijek šetnje po fakultetu i kroz radionice. Poziva zainteresirane da ga slijede kroz povijesnu šetnju fakultetom. Na izlasku iz zgrade uprave veterinara prošlosti zamjenjuje veterinar sadašnjosti, koji skupinu vodi od jednog do drugog mjesta radnje, najavljujući nazive i ciljeve radionica. U završnom dijelu vođene radionice skupinu preuzima veterinar budućnosti koji približava ulogu i izazove doktora veterinarske medicine u budućnosti.

Biografija:

Iva Lehunšek Panić

Završila Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i stekla zvanje profesora pedagogije i ukrajinskog jezika i književnosti. Tijekom godina rada na području pedagogije slobodnog vremena pripremala, organizirala, provodila, nadgledala i evaluirala mnogo socio-pedagoških projekata te vodila mnogobrojne odgojno – obrazovne seminare za odgajatelje, nastavnike, studente, profesore i stručne suradnike na temu umijeća komuniciranja.