Zbog prostornih ograničenja i epidemioloških mjera u Tehničkome muzeju Nikola Tesla za najave grupa, molimo, nazovite na telefon
01/4844 050; 01/4881 626,
ili pošaljite mail na: marijo.zrna@tmnt.hr.

Dopušten broj sudionika na predavanjima u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 25.
Dopušten broj sudionika na radionicama u Tehničkom muzeju Nikola Tesla zbog epidemioloških mjera je maksimalno 10 tijekom jedne radionice.
Snimke i linkovi za online predavanje i prezentacije biti će postavljeni najkasnije do 9. svibnja.

Ovisno o epidemiološkim mjerama na snazi tijekom trajanja Festivala znanosti u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla moguće je da će se sve radionice održavati na otvorenom prostoru (u dvorištu Muzeja).

Kultura kliničkog pregleda, Umjetnost stanica,
voditelji: Ines Jović, Nada Kučer, Marin Troti, Martina Crnogaj, Iva Šmit, Darko Grden, Jelena Gotić, Blanka Beer Ljubić, Karol Šimonji, Gabrijela Jurkić, Tea Dodig, Branka Artuković, Andrea Gudan Kurilj, Marko Hohšteter, Ivan-Conrado Šoštarić-Zukermann, Lidija Medven-Zagradišnik, Dunja Vlahović i Ivana Mihoković Buhin

Datum i vrijeme:

Organizator:
Veterinarski fakultet, Heinzelova ulica 55

Vrsta događanja:
SNIMKA - Radionica, kviz

Publika:
opća populacija, djeca s posebnim potrebama

Lokacija:
Klinika za unutarnje bolesti

Detalji:

Radionica Klinike za unutarnje bolesti „Kultura kliničkog pregleda“ prikazat će razvoj kliničkog pregleda i pojedinih dijagnostičkih i laboratorijskih metoda kroz povijest. Radionica će sadržavati video zapise i postere pregleda životinja, kućnih ljubimaca i konja, te izložbu postera „Umjetnost stanica“.

Biografija:

Ines Jović, dr. med. vet., je zaposlenica Klinike za unutarnje bolesti od 2011. godine, trenutno u zvanju asistent. Područje interesa joj je kardiologija malih životinja. 2013. godine upisala je doktorski studij iz Veterinarskih znanosti na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.