Voda može svašta,
Anita Mustać, Ivanka Biskup

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 10.5.2021., 8:00 - 9:00

Organizacija:
OŠ Šime Budinića, Zadar, Put Šimunova 4

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
predškolski uzrast, niži razredi osnovne škole, viši razredi osnovne škole, srednja škola, općenito šira populacija

Detalji:

Radionica je namijenjena djeci predškolske dobi i učenicima osnovne škole s ciljem njihovog upoznavanja s fizikalnim i kemijskim svojstvima vode kroz pokuse i praktične radove. Tijekom radionice učenici će spoznati važnost vode tj.  kako voda djeluje na prirodu i živa bića.
Mjesto i vrijeme održavanja radionice je OŠ Šime Budinića Zadar, 10. svibnja 2021. od 8,00 do 9,00.

Biografija:

Anita Mustać - Rođena sam 1967. god., osnovnu i srednju školu završila sam u Zadru, a Prirodoslovno- matematički fakultet u Zagrebu. Po struci sam dipl. ing. molekularne biologije i radim u OŠ Šime Budinića kao učiteljica Biologije. U svom radu s učenicima trudim se poticati njihovu radoznalost, kreativnost, želju za upoznavanjem prirode i zanimanje za prirodoslovlje.

Ivanka Biskup - U svom radu s učenicima redovito sudjelujem na raznim likovnim i drugim natječajima, radionicama, smotrama i sl. U nastavi vrlo često provodim praktičnu i terensku nastavu, osobito u nastavi Prirode i društva. Vodim grupe Mali globovci i Mali zadrugari kao izvannastavne aktivnosti. Na nastavi učenici aktivno i rado izvode niz jednostavnih pokusa, promatraju prirodu, zapažaju promjene u prirodi itd. Učenici su vrlo znatiželjni i žude za novim spoznajama.