Pšenica i kultura proizvodnje piva,
autori: Vedran Orkić, Sunčica Guberac, Tihana Kovač i Josipa Šošić
Datum i vrijeme:
četvrtak 13.5.2021., 9:00 - 15:00
petak 14.5.2021., 9:00 - 15:00
Mjesto održavanja:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Vladimira Preloga 1, 31000 Osijek
Vrsta događanja:
poster
Publika:
predškolski uzrast, osnovna škola, srednja škola, studenti i građanstvo
Lokacija (prostorija):
FAZOS, multimedijalni centar, prizemlje
Detalji
Posterom će se prikazati kako se pšenice može koristiti u proizvodnji piva, kako utječe na kvalitetu, boju i aromu piva te koje su razlike između pojedinih tipova piva.
Biografija:
Vedran Orkić, mag.ing.agr., Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Rođen 26.6.1991. godine u Osijeku. U prosincu 2016. godine primljen na radno mjesto i u suradničko zvanje asistenta na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku pri Katedri za genetiku, oplemenjivanje bilja i sjemenarstvo. Polaznik je Poslijediplomskog doktorskog studija Poljoprivredne znanosti, smjera Oplemenjivanje bilja i sjemenarstvo.
dr.sc.Sunčica Guberac, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Rođena 27.08.1990. godine u Slavonskom Brodu. Od siječnja 2015. godine zaposlena je na radnom mjestu asistentice na Fakultet agrobiotehničkih znanosti pri Katedri za genetiku, oplemenjivanje bilja i sjemenarstvo.
Tihana Kovač, studentica 3.godine preddiplomskog studija Bilinogojstvo
Josipa Šošić, studentica 3.godine preddiplomskog studija Bilinogojstvo