Može li hrana biti otrovna?, Amalija Misir-Čujko
Datum i vrijeme:
ponedjeljak 24.4.2023., 13:50 - 14:05
Mjesto održavanja:
Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić, Josipa bana Jelačića 1, Ogulin
Vrsta događanja:
prezentacija
Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole
Detalji
Učenici sedmog razreda Iva Cetinjanin i Toni Puškarić predstavljaju rezultate svojeg istraživanja o štetnim mikroorganizmima koji se mogu pronaći u hrani i izazvati "trovanje hranom" te ugroziti ljudsko zdravlje. Ovi su učenici svojim istraživačkim radom sudjelovali su na Međužupanijskoj smotri Biosigurnost i biozaštita.
Biografija:
Amalija Misir-Čujko, dipl. ing. agronomije-fitomedicine, pet godina je učiteljica prirode i biologije u Osnovnoj školi Ivane Brlić - Mažuranić Ogulin i PŠ Drežnica, a prije odlaska u sustav obrazovanja obavljala je poslove agronoma. Rado se uključuje u aktivnosti i projekte iz područja biologije. U svom radu s učenicima nastoji poticati njihovu kreativnost, kritičko razmišljanje kao i zanimanje za prirodoslovlje.