Nosi mi se moja boja!, predavači: Ivan Semren i Helena Štimac

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 8.4.2019., 11:00 - 11:45

Organizacija:
Ekonomski fakultet, Gajev trg 7, Osijek

Vrsta događanja:
Predavanje

Publika:
7. i 8. razred osnovne škole, srednja škola, studenti, opća populacija

Lokacija (prostorija):
Dvorana 4

Detalji:

Metoda prepoznavanja ljudske osobnosti prema načinu odijevanja, boji glasa, izgledu, govoru tijela i drugim kriterijima omogućuju odmah odrediti nečiji tip osobnosti. Budući da je većina poslova vezana uz prodaju, žudimo za brzim i praktičnim rješenjima, poput procjene sugovornika, što nam može pomoći ili nam odrediti način komunikacije koji će nas dovesti do željenoga cilja. Metoda je primjenjiva i u realnome životu prema svim sugovornicima!

Biografija:

Životopisi predavača:

 

Ivan Semren, regionalni voditelj poslovne prodaje TELE2 d.o.o., ima dugogodišnje iskustvo u prodaji u telekomunikacijama. Do sada je održao barem 5000 sastanaka/pregovora, voditelj je KAM-ova, a donedavno je i sam bio KAM (key account manager). Izvrstan je govornik te također sudjeluje i održava predavanja na teme poslovnoga pregovaranja, utjecaj boja, prodajne vještine i dr.

 

Helena Štimac izvanredna je profesorica na Katedri za marketing Ekonomskoga fakulteta u Osijeku. Voli svoj posao jer ju rad sa studentima ispunjava, pogotovo jer je marketing grana kreativnoga i otvorenoga pristupa. Osim marketinga, pokriva i druga područja, poput poslovnoga pregovaranja, gdje je izrazito bitna metoda prepoznavanja ljudske osobnosti, u cilju bolje komunikacije i prodaje.