Program festivala možete preuzeti i u .pdf formatu:
> VELIKA GORICA - program FZ 2023. [.pdf]

Erasmus+ projekti Ekonomske škole Velika Gorica

Datum i vrijeme:
petak 28.4.2023., 11:00 - 12:00
petak 28.4.2023., 12:00 - 13:00

Mjesto održavanja:
Ekonomska škola Velika Gorica, Ulica Kralja Stjepana Tomaševića 21, Velika Gorica

Vrsta događanja:
Prezentacija

Publika:
S2 – 7. i 8. razred osnovne škole, 1. razred srednje škole S3 – 2., 3. i 4. razred srednje škole

Lokacija (prostorija):
Ul. kralja S. Tomaševića 21

Detalji

Erasmus+ je više od 30 godina vodeći program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Ekonomska škola Velika Gorica aktivno sudjeluje u Erasmus+ projektima i trenutno provodi dva projekta - „Zeleni web marketing“ i „Zajedno za jedno – digitalna tranzicija“. Upoznajte mogućnosti koje Erasmus+ program pruža mladima. 

Biografija:

Marin Čuljak završio je diplomski studij "Ekonomija" na Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno je zaposlen u Ekonomskoj školi Velika Gorica kao prof. ekonomske grupe predmeta. Mentor je učenicima na natjecanjima iz poduzetništva, smotre vježbeničkih tvrtki, statističko natjecanje. Višegodišnji član Volonterskog kluba Ekonomske škole Velika Gorica. Područje interesa - bihevioralna ekonomija.

Željko Svekrić završio je integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu, Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno je zaposlen u Ekonomskoj školi Velika Gorica kao prof. ekonomske grupe predmeta. Mentor je učenicima na natjecanjima iz poduzetništva te smotre vježbeničkih tvrtki. Područje interesa – održivi razvoj.  

Anita Bilić diplomirala je germanistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. U Ekonomskoj školi Velika Gorica radi kao profesor mentor njemačkog jezika. 2013. pokreće sudjelovanje Ekonomske škole Velika Gorica u Erasmus + projektima i otada do danas radi na kreiranju i osmišljavanju projektnih tema, te koordiniranju mobilnosti učenika i nastavnika.

Osim neposrednog rada s učenicima, suradnja s europskim institucijama i kolegama, razmjena iskustva i primjeri dobrih praksi, te višejezičnost i internacionalizacija škole, za nju  predstavljaju važna područja interesa.