Program festivala možete preuzeti i u .pdf formatu:
> OSIJEK - program FZ 2023. [.pdf]

USPOREDBA PRIRODNE I MATEMATIČKO - LOGIČKE INTELIGENCIJE, Anita Katić, Anja Šteko

Datum i vrijeme:
ponedjeljak 24.4.2023., 11:30 - 12:15

Organizacija:
Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Kneza Trpimira 2B, HR-31000 Osijek

Vrsta događanja:
Radionica

Publika:
S3

Lokacija (prostorija):
FERIT 1 T2-21

Detalji:

U uvodnom dijelu objasnit će se razlike različitih vrsta inteligencije. Zatim će svaka osoba iz publike dobiti kratki test procjene matematičko – logičke inteligencije i drugi test procjene stupnja prirodne inteligencije. Svaki će sudionik radionice na kraju dobiti svoje rezultate, tj. procjene kvocijenta za obje inteligencije.

Biografija:

doc. dr. sc. Anita Katić

 

Anita Katić rođena je 17.9.1974. u Osijeku. Nakon završenog diplomskog studija (prof. matematike i fizike), 1999. je upisala magistarski studij na PMF-u u Zagrebu, koji završava obranom magistarskog rada 2006. godine. Doktorsku disertaciju obranila je 2012. godine. Na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek radi od 2000. godine kao znanstveni novak, asistent, a od 2015. godine na radnom mjestu docenta te je nositelj i izvođač na više matematičkih kolegija.

https://www.ferit.unios.hr/fakultet/imenik-djelatnika#anita-katic

 

Anja Šteko, asistent

 

Anja Šteko rođena je 23. 1. 1993.  u Osijeku. Nakon srednjoškolskog obrazovanja u III. gimnaziji Osijek upisuje Odjel za matematiku, smjer: Sveučilišni integrirani nastavnički studij matematike i informatike. Studij završava 2017. godine te stječe akademski naziv magistra edukacije matematike i informatike. Iste godine zapošljava se kao asistent na Katedri za zajedničke predmete pri Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

  

https://www.ferit.unios.hr/fakultet/imenik-djelatnika#anja-steko