Složimo slike od zrnatih kultura,
voditeljica: Nikolina Đorđić, suradnici: Petra Majstorović, Andrej Opančar, Helena Ereš i Zvonimir Mak

Datum i vrijeme:
četvrtak 13.5.2021., 10:00 - 10:45

Organizacija:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Vladimira Preloga 1, 31000 Osijek

Vrsta događanja:
radionica

Publika:
učenici osnovnih škola od 1. do 4. razreda

Lokacija (prostorija):
FAZOS, predavaonica 7/III

Detalji:

Radionica bi uključivala kratko predavanje o različitim vrstama kulturnog bilja koje se razmnožavaju sjemenom (10 min) nakon čega bi učenici sudjelovali u izradi slika od različitih boja i oblika zrna (35 minuta)

Biografija:

Nikolina Đorđić

studentica 2. godine diplomskog studija smjera Povrćarstvo i cvjećarstvo na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayera. Završila je I. gimnaziju u Osijeku te upisala Poljoprivredni fakultet 2015. godine. U budućnosti se želi baviti istraživačkim radom. U slobodno vrijeme bavi se biciklizmom i voli provoditi vrijeme u prirodi.

 

 

Petra Majstorović

studentica 2. godine diplomskog studija smjera Povrćarstvo i cvjećarstvo na na Agrobiotehničkom fakultetu u Osijeku, Sveučilište J.J. Strossmayera. Po završetku Poljoprivredno-šumarske škole u Vinkovcima, smjer poljoprivredni tehničar-fitofarmaceut, 2015. upisuje Poljoprivredni fakultet u Osijeku. U slobodno vrijeme voli pogledati kvalitetan dokumentarac i seriju. Ukoliko vrijeme dopušta voli trčati uz Dravu. 

Andrej Opančar

student 1. godine sveučilišnog diplomskog studija Ishrana bilja i tloznanstvo.

Interesi: borilački sportovi, psi, ljubitelj piletine, ljute i začinjene hrane, audiofil. 

Helena Ereš

Završila je Gimnaziju Matije Antuna Reljkovića u Vinkovcima. Studentica 3. godine preddiplomskoga sveučilišnog studija Hortikulture na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku. Dobitnica nagrade Lions cluba za najbolje studente Sveučilišta „J. J. Strossmayer“ iz Osijeka. Od 2020. godine članica HDBZ-a.  Aktivno se bavi standardnim i latinoameričkim plesovima u plesnom klubu D&D u Osijeku i Vinkovcima  Već 12 godina svira bisernicu. Dobrovoljna je darovateljica krvi. U slobodno vrijeme posjećuje Azil – sklonište za napuštene životinje u Nemetinu.

 

Zvonimir  Mak

student je 3. godine preddiplomskog studija, smjera Bilinogojstvo na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayer. Po završetku srednje škole, Prirodoslovno-matematičke gimnazije u Osijeku, upisuje Fakultet agrobiotehničkih znanosti 2017. godine. U slobodno vrijeme voli igrati košarku i nogomet.